Soms kom je er zelf niet uit of heb je een vraag die (nog) niet in het JobBoost help center zelf terug te vinden is.

In dat geval kan je snel contact opnemen met een medewerker van JobBoost door rechts onder in je scherm op het blauwe chat icoontje te klikken. Stel daar je vraag en laat je e-mail adres achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven op je vraag. Je kan je vraag ook stellen door een e-mail te sturen naar support@jobboost.io

Lees hier waarom wij bewust geen telefonische support bieden