De JobBoost.io tool mag dan makkelijk zijn in gebruik, onder de motorkap is het complex. Er gebeuren een heleboel zaken om alles in goede banen te leiden, te meten, aan te sturen, optimaliseren, beheren, etc.. Zo worden vacatures automatisch op de juiste kanalen uitgezet maar heb je daar wel controle over.

Je kan namelijk kanalen "uitsluiten". Als je kanalen uitsluit worden jouw vacatures daar ook NIET door JobBoost.io getoond.

Automatische selectie van kanalen

De tool zorgt er voor dat jouw vacatureadvertentie automatisch wordt aangeboden op relevante advertentie kanalen. Zo zal b.v. een vacature voor vrachtwagenchauffeur niet getoond worden op een vakblad over Marketing. Maar juist wel op logistiek gerelateerde websites.

Je hoeft dus niet per vacature een selectie te maken van relevante advertentiekanalen. JobBoost.io doet dit voor jou! Zo, dat is makkelijk :-)

Advertentie kanalen Deactiveren of Activeren

Als je om wat voor reden dan ook jouw advertentie niet wil tonen of adverteren op een bepaald advertentiekanaal dan kan je dit kanaal "Deactiveren". Dit is heel makkelijk. Ga in jouw account in het menu naar "Kanalen". Selecteer vervolgens het tabblad of je een gratis of betaald kanaal wil uitsluiten. Zoek nu het kanaal wat je wil uitsluiten en klik op de knop "Deactiveer". Je advertenties worden hier nu niet meer getoond.

Je kan later altijd het kanaal weer "open" zetten door op de knop "Activeer" te klikken.

LET OP: Kanalen Deactiveren of Activeren is van toepassing op al jouw vacature advertenties en kan niet per vacature worden ingesteld.

Tips

• Deactiveer alleen een kanaal met een gegronde reden. B.v. je hebt een contract bij een bepaalde leverancier waar je rechtstreeks zaken mee doet.
  • Laat zoveel mogelijk kanalen actief staan. JobBoost.io doet de selectie voor jou. En hoe meer kanalen hoe beter voor jouw bereik en resultaten.
  • Mis je een advertentiekanaal in ons aanbod, tip ons dan zeker even. Dan maken wij er werk van om dit kanaal ook aan te sluiten.