Het adverteren (boosten) van een vacature met JobBoost.io is snel gedaan in een paar simpele stappen. Je kan één vacature "boosten" of met een "bulk" actie in één keer meerdere vacatures boosten.

Zorg er voor dat je, alvorens te gaat boosten, voldoende media budget hebt gestort in jouw JobBoost.io account.

Doorloop vervolgens de volgende drie stappen:

Stap 1 - Selecteer de vacature die je wil boosten

Ga naar het vacature overzicht en (zoek & filter bij veel vacatures) selecteer de vacature die je wil adverteren. Klik op de titel voor de detailpagina van de desbetreffende vacature of klik direct op de "Boost" knop.

Stap 2 - Selecteer je maximale media budget (stopper)

Selecteer nu het gewenste maximale budget (ook wel een Stopper genoemd). In dit voorbeeld willen we maximaal euro 100,- aan media budget spenderen voor deze vacature. JobBoost.io zal je vacature op tijd pauzeren op de advertentie kanalen wanneer het maximale budget bijna bereikt is. Meestal stopt de campagne net voor het maximum budget. Soms is de "remweg" wat langer en zal het maximum budget iets worden overschreden. Na het selecteren van je budget (minimaal euro 10,-) klik je op "Volgende Stap".

Stap 3 - Controleer je bestelling en factuurgegevens

Je krijgt nu een overzicht te zien met de bestelling die je doet en kan je de facturatie gegevens controleren. Wanneer je voldoende media budget hebt wordt het besteedde mediabudget hier automatisch van af geschreven. Heb je te weinig mediabudget dan word je automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina en kan je alsnog voldoende mediabudget bijstorten. Klik nu op de "Bestellen" knop.

Gefeliciteerd! Je vacature wordt nu optimaal geadverteerd op de verschillende relevante advertentiekanalen.

Heb je nog vragen over het boosten van een vacature? Kijk dan naar onze andere support documenten of klik rechtsonder in beeld op het blauwe rondje en start een chat sessie met onze support medewerkers.